Bel direct 088 - 80 10 300

Bijen / Wespen bestrijden

 

Omdat de Wespendokter zich uitsluitend richt op de bestrijding van bijen en wespen, hebben wij veel specifieke kennis op dit gebied. Onze bestrijdingsdeskundigen kunnen als het ware denken zoals de bijen en wespen die een plaag vormen en deze zodoende heel gericht aanpakken en uitroeien. Wij zetten veel theoretische kennis uit wetenschappelijk onderzoek om in de dagelijkse praktijk om de bijen en wespen te bestrijden. 

Wij hebben uitsluitend gediplomeerde en gecertificeerde bestrijdingsdeskundigen in dienst met vele jaren specialistische ervaring in ongediertebestrijding, vooral gericht bijen en wespen. Zij worden meerdere malen per jaar getraind om hun kennis up-to-date te houden. Let altijd op voor ongediplomeerde beunhazen die uw probleem niet oplossen, maar zelfs kunnen verergeren. 

Wespendokter beschikt over alle Nederlandse en Europese certificeringen op het gebied van ongediertebestrijding. Deze certificaten waarborgen een verantwoorde bestrijding van ongedierte. De juiste werkmethoden en procedures, goede rapportage, klantvriendelijkheid, een goede klachtenprocedure, milieuvriendelijke bestrijding en aandacht voor dierenwelzijn.
Muizendokter

Bel me terug

 

Naam
Tel.
Betreft
 

disclaimer | info@wespendokter.nl