Bel direct 088 - 80 10 300

Spoedservice

 

Wanneer u ons voor 12.00 uur belt, zijn wij altijd dezelfde dag nog ter plaatse (ook op zondag) voor een gratis en vrijblijvende analyse van het probleem. Als u wilt, gaan we meteen voor u aan de slag.  

We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan. Er wordt eerst gekeken waarom de bijen of wespen nu juist bij u aanwezig zijn. Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de bijen of wespen kan beginnen.

Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technieken uit de VS, die erg snel en doeltreffend zijn. Dit alles uiteraard zeer discreet. Daarna zullen we nog regelmatig langskomen om uw huis definitief bijen-/wespenvrij te houden. 

Wij vinden goede communicatie met u natuurlijk belangrijk. Alles wat we doen gaat in goed overleg met u. Wij maken eerst een bestrijdingsplan en van al onze verrichtingen worden rapporten gemaakt.

Wij komen eerst gratis bij u langs voor een inspectie. Als u beslist met ons verder te gaan, dan betaalt u éénmalig € 73,55 excl. BTW om de bijen/wespen direct te bestrijden. 
Muizendokter

Bel me terug

 

Naam
Tel.
Betreft
 

disclaimer | info@wespendokter.nl